OM STYLEDEVELOP

Vil du være en bedre udgave af dig selv, kan du starte med at svare på disse spørgsmål:

 

Står du ind imellem lidt for længe foran klædeskabet? Hænger der i selvsamme skab én eller to ting som du aldrig bruger?

Kender du følelsen af at være toplækker, uden rigtigt at vide hvad du har gjort? – og det modsatte?

Ønsker du ind imellem at turde tage noget på, som kræver lidt mod?

 

Hvis du kan svare ja til bare et par af ovenstående spørgsmål, er der håb om udvikling!

 

Vi går alle rundt med en lille ”det kan jeg da ikke!” ”Jeg er da alt for gammel til… ” Eller andre historier om, hvem vi er, og hvad vi kan tillade os.

 

Som stylecoach giver jeg dig brugbare råd og kærlige spark, men altid med udgangspunkt i din egen personlighed. Jeg guider dig gennem stiljunglen.

 

Med afsæt i dig og din stil, finder vi frem til hvilke snit, farver og pasformer der får det bedste frem i dig, uanset højde, drøjde og pengepung.

Når jeg omtaler mig selv som stylecoach, så mener jeg det alvorligt. Der ligger vigtige signaler i den måde vi præsenterer os selv på. Det handler ikke om mode, men om velvære. Det er rigtigt vigtigt for mig, at vi sammen finder frem til det, som jeg overfor omtaler som ”den bedste udgave af dig”.

 

Tillid er et nøgleord i min tilgang til at vejlede dig. Herefter handler det om at indkredse og udfordre de overbevisninger, du bærer rundt på, når det handler om tøj.

 

Processen er munter, og du vil blive overrasket over hvor lidt der skal til! Jeg arbejder med detaljer og stiludvikling, der passer til dig, og vil påstå, at jeg kan være med til at gøre dig lækker, uanset hvilket prisniveau vi taler om.

 

Jeg elsker mit arbejde! Mirakler udfører jeg ikke, men det er tæt på! Jeg kan se at jeg lykkes, når mine kunders smil er blevet bredere og de træder mere selvsikkert ud i verden.