Jeg har været stofmisbruger... Af striber!

Ja, den er god nok:-)

I rigtig mange år nød jeg dagligt at iføre mig de stribede fra Nørgård. Mit skab bugnede af stiber i alle farver og varianter. Da børnene var små, og jeg stadig bestemte, var de stribede t-shirts (samt kjoler og sømandssæt) en fast grundstamme i deres garderober. Nå ja, - manden fik da også lige et par stribede….. Det var et misbrug…. Et stribemisbrug! Et misbrug, som var svært at komme ud af, fordi jeg var låst og ikke kunne finde ud af andet end en stribet t-shirt. Det var trygt og sikket. Ikke for meget og ikke for lidt... Men temmeligt kedeligt! Min påklædning så ens ud alle ugens dage, more or less. Jeg har heldigvis været clean i en længere årrække, er kommet godt ud på den anden side og giver nu gerne mine erfaringer som stribefri videre til andre Jeg er endog i stand til at nyde en enkelt stribe ved festlige lejligheder. I torsdags besøgte jeg Nørgaard på Strøget. Jeg styrede direkte hen til bordet og hylderne med stribede t-shirt . Jeg smiler lidt ved tanken om, hvor mange af dem, der ligger på bordet, jeg allerede har haft. Der er kommet nye farver og kombinationer. Jeg overholder min regel om, kun at købe én t-shirt. Valget falder på den nye med 3 forskellige farver striber. Marineblå, bordeaux og hvid. Hjemme igen sammensætter jeg 3 sæt med forskelligt udtryk med den nye t-shirt. Min regel for at købe nyt er, at det skal passe til mindst 3 stykker tøj, jeg allerede har i skabet.

Tip! Jeg tager altid fotos af nye sæt, jeg kombinerer. Nogen gange har jeg tøjet på, og andre gange laver jeg en lille collage på gulvet. På min telefon gemmer jeg alle billederne. Albummet bruger jeg som inspiration til dagens outfit.

#Stylist #striber #inspiration #shopping #oodt #stil

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
STYLEDEVELOP PÅ INSTAGRAM
FØLG MED PÅ
  • Instagram
  • Facebook Social Icon

+45 5164 2012