Hvordan er det lige, at man bruger en stylist?


Min blog er i virkeligheden lidt som et walk-in-closet.

Jeg drømmer om at invitere dig ind i min verden... En verden, hvor du kan hente inspiration til den daglige styling eller til den store fest(der er i øvrigt ikke altid stor forskel her!)

Jeg drømmer videre om at dele ud af gode ideer og egne erfaringer og således give dig små kærlige skub i en ny retning, - en retning, du måske ikke lige havde regnet med, men som jeg ved, du vil blive glad for.

Jeg drømmer allermest om at hjælpe dig med at slippe begrænsende tanker om, hvad du kan have på!

Jeg vil gerne tage dig ned på vandring i mit walk-in-closet; vi kigger på lidt af hvert, og måske møder vi der dine historier som:

” jeg ser altid ud på samme måde, selvom jeg har købt nye bukser! ”, ”mit skab bugner, men jeg har alligevel ikke noget at tage på”, ekspedienten sagde ” den bluse er lige dig!", - men jeg ligner en ulykke i den!

Sådanne historier kan ved fælles hjælp ende med at blive til gode fortællinger, hvor små tips og tricks kan tages i brug øjeblikkeligt.

Min walk-in-closet-blog står klar til dig! Jeg har arbejdet med at gøre rummet parat, og har gjort indretningen fleksibel, så den også passer til dine behov.

Nu glæder jeg mig bare til at møde dig, så vi kan tale om alt det sjove!

Som stylist træffer jeg heldigvis alle slags mennesker og alle slags overbevisninger om, hvad man kan, og i særdeleshed ikke kan.

Helt ærligt synes jeg, det er skønt med meninger om en masse ting, så længe det ikke begrænser dig.

Hvem siger, at du ikke kan gå i stramme jeans når du er fyldt 50, eller at tunikaen er det eneste, der klæder din kropsform?

Brug din stylist! Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked, når der er nyt på bloggen.

Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du har særlige ønsker eller spørgsmål.

#personligstyling #walkin #garderobe #stil #blivstylet #forkældigselv #inspiration

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg