Nye outfits - gratis?


Hvordan du får mindst tre sæt nyt tøj, - uden at skulle have en krone op af lommen!

"Klæder skaber folk", - lyder et gammelt ordsprog. Og det betyder nok noget i retning af, at man får øget opmærksomhed og bedre trivsel, hvis man er tilpas med det tøj, man har på.

Så er det jo heldigt at dit garderobeskab er fyldt med muligheder, og at du kan blive, lige hvad du tager på! For her findes både jobtøj, hyggetøj, havetøj, festtøj, plads-til-at spise- meget- bukserne, malertøj, sommerhustøj, rejsetøj, med-veninderne-på-cafetøj og meget mere.

Og du er ikke selv underlagt diverse normer om, hvad man kan have på, vel? Dig kan ingen sætte i bås – du jonglerer i alle de retninger, du har lyst til. Du bestemmer nemlig selv, ikke sandt?

Men vi kender begge typen, - hende den nydelige klassiske type, der ser bare lige lidt for ens ud fra mandag til fredag. Eller hippie-tøsen med alle farverne, og buksepigen, som ingen nogensinde har set i kjole...

Hver eneste gang jeg stikker hovedet ind i en kundes klædeskab, finder jeg en del stykker tøj, som er placeret i bestemte kategorier. Det kan være en top med pailletter, som er købt sammen med de løse, lidt vide bukser. Det er FESTSÆTTET! Det kan KUN bruges i den sammensætning og til fest – punktum! Det samme gælder for bukserne med elastik i taljen og stretch, som kun bruges til at sidde i flyveren med.

Hvis jeg går dig lidt på klingen, så er der måske også enkelte stykker tøj i dit skab, som tilhører særlige kategorier? Kategorier, der begrænser, hvad tøjet kan bruges til...?

Generelt set består livet af for få fester og flyveture, så derfor skal du lære at bruge dit tøj mere kreativt. Det har jo været dyrt nok, og med lidt hjælp fra mig, så vil du opleve, at festtøjet kan dresses ned til hverdagsbrug, og at flyvebukserne sagtens kan få dig sikkert gennem en aften i det Kongelige teater, når det bliver sat sammen med det rigtige tilbehør. Og du kan endda glæde dig over, at din elskede sommerkjole kan komme med på vinterferien!

Så nu laver vi en lille hverdagsrevolution i dit klædeskab... Forestil dig at finde minimum 3 nye sæt tøj derinde, uden at du skal have én eneste krone op af lommen...!

Selv hader jeg, formentlig som dig, at blive sat i bås. Jeg vi have muligheder – mange muligheder! Derfor er der ikke nogle kategorier i mit klædeskab. Jeg kan sagtens finde på at bruge en sommerkjole med spagettistropper om vinteren. Det er et spørgsmål om styling, - altså hvad du sætter den sammen med.

Min sommerkjole bruger jeg fx med et par tætte strømpebukser og en sweater over. Hertil gode støvler og et lunt tørklæde.

Øvelse: Kig på mine billeder herunder, og sammensæt med udgangspunkt i dem 3 nye sæt tøj ud fra det, du allerede har i garderoben. Jeg er overbevist om, at der findes guld på hylderne. Tag foto og gem billederne til de dage, hvor du savner inspiration til dagen outfit. Og nyd, at du kan blive den, du vil være!

#ootd #Stylist #inspiration #festlig #budget #accessories #personligstyling #garderobe

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg