Så lidt skal der til at ændre dit look.


Se med i videoen ovenfor og opdag hvor lidt der skal til, at tviste dagens look i en helt anden retning.

Det og mange andre styling tips kan du også få ved at booke "få styr på klædeskabet" hvor vi sammen finde frem til dit stilmæssige udgangspunkt og bygge på og retter til. Jeg guider dig til, hvordan du sammensætter dit tøj fra din nuværende garderobe på nye og spændende måder. Se mere information om "Få styr på klædeskabet" på siden under stylist.Se med i videoen ovenfor og opdag hvor lidt der skal til, at tviste dagens look i en helt anden retning.Det og mange andre styling tips kan du også få ved at booke "få styr på klædeskabet" hvor vi sammen finde frem til dit stilmæssige udgangspunkt og bygge på og retter til. Jeg guider dig til, hvordan du sammensætter dit tøj fra din nuværende garderobe på nye og spændende måder.Se mere information om "Få styr på klædeskabet" på siden under stylist.

#nyesæt #stylist #ootd #styling #personligstyling #inspiration #blivstylet #shopping #personligshopper #stil #garderobetjek

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
STYLEDEVELOP PÅ INSTAGRAM
FØLG MED PÅ
  • Instagram
  • Facebook Social Icon

+45 5164 2012