Kan jeg så aldrig gå i flæsekjole?


Er du også typen som går uden om bestemte ting når du kigger efter nyt tøj? F.eks. bestemte farver, glimmer, pufærmer, figursyede kjoler, nittebælter o.s.v.

Før i tiden styrede jeg altid langt uden om de meget feminine kjoler med tonsvis af flæser og sløjfer. Kunne simpelthen ikke se mig selv i dem ;-)

I dag er det heldigvis anderledes. Jeg ser masser af muligheder med en flæsekjole eller bluse og de har da også fundet plads i mit skab. Det handler nemlig om hvordan jeg styler dem. Når jeg mikser de meget feminine kjoler og bluser med noget afslappet eller råt, føler jeg mig godt tilpas.

Du ser mig aldrig i tøj kun fra et stilunivers. F.eks. råt tøj fra top til tå. Generelt mikser jeg tøj og accessories fra de forskellige stiluniverser - det giver mange flere forskellige og overraskende looks.

Kunne du tænke dig at få inspiration til din styling se mere her.


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
STYLEDEVELOP PÅ INSTAGRAM
FØLG MED PÅ
  • Instagram
  • Facebook Social Icon

+45 5164 2012