Fordi det gør en forskel!


Er du DIY-typen, som selv lige forsåler dine sko? Kækt klipper håret og håber på at ligne hende i magasinet med det friske look? Den, der lige finder (og nullermandsbefrier) symaskinen frem og selv lægger dine bukser op?

Jeg kan faktisk også gøre de fleste ting selv (undtagen det med sålerne) og nyder det ind imellem.

Med hånden på hjertet tør jeg godt afsløre, at resultatet er kreativt, men sjældent til et 12 tal! Jeg har for længst overgivet mig, og får masser af hjælp af professionelle folk, som gør et fantastisk stykke arbejde. Og jeg betaler gladeligt for det.

Og hvor vil jeg mon så hen med alt den snak om at kunne selv?

Jo, jeg vil fortælle historien om Anne Pernille. Hun er en smuk, knivskarp og selvstændig kvinde, som til dagligt rådgiver andre om, hvordan de får overskud, arbejdsglæde og succes i deres arbejdsliv. Da hun kontaktede fotograf Jette Schrum, var det med henblik på at få taget nye professionelle billeder til sin hjemmeside. Jette og Anne Pernille blev enige om at invitere undertegnede som makeupartist og stylist til at medvirke i fotoserien. Ikke fordi Anne Pernille ikke selv kunne ordne makeuppen, håret og vælge tøjet. Men fordi jeg, som makeupartist og stylist, har den faglige viden om, hvordan makeuppen skal lægges, når det handler om det gode foto. Jeg ved hvilke farver, der passer sammen og fremhæver øjnene på smukkeste vis. Jeg skaber harmoni i ansigtet med lys og skygger.

Tøjet har jeg naturligvis også en holdning til. Jeg vejleder derfor Anne Pernille i, hvilke styles, der er gode til de forskellige fotos. Jeg er med under hele sessionen og sørger for, at tøjet, makeuppen og håret sidder som det skal.

Jette Schrum er en dygtig fotograf, som har den helt særlige evne til at få det bedste frem i sine kunder. Se selv mere på jette.schrum.dk. På Anne Pernilles hjemmeside, annepernille.dk, kan du læse mere om hendes arbejde og se nogle af de flotte billeder fra fotoshootet.

Se med på videoen fra dagen. Videoen er optaget og redigeret af carolineglasiusphoto.


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
STYLEDEVELOP PÅ INSTAGRAM
FØLG MED PÅ
  • Instagram
  • Facebook Social Icon

+45 5164 2012